GDPR


Vi registrerar samtliga köpare och nykunder i ett digitalt kundregister som vi sedan använder för internt bruk, vi delar aldrig ut uppgifter från vårt kundregister till en tredje part. Om ni ej önskar vara registrerad som kund hos oss skriv då ett meddelande vid köpet om detta så raderar vi samtliga uppgifter om er och ert företag efter köpets genomförande. Endast information om er kommer att finnas kvar på våra  fakturor, kvitton för redovisningen till skattemyndigheten. Meddelanden: Vi skickar ut ett digtialt DR  på fem-åtta rader via email med information om företaget och vad nytt på webbhandeln en gång varannan månad. Om du inte vill ha detta email eller vill ha detta email så kan du anmäla det på email: support@bollenmastefram.seALLMÄNNA  KÖPEVILLKOR


Juridik och om att handla med upphovsrättsliga verk. I denna webbhandel handlar vi med tre sorters rättigheter 1) Icke exklusiva rättigheter d.v.s. Rätten att använda verket fritt men inte med ensamrätt. 2)Moraliska rättigheter d.v.s. upphovsmannens rätt att bli namngiven som upphovsman i samband med återgivning eller publikation för en större publik samt rätt att påverka innehållet vid en produktion som tex en film för att bibehålla sitt verks ursprungsintentioner. 3)Ekonomisk rätt, en rätt för köpare att återge och sälja verket ha inkomst från en eller flera produktioner med olika tekniska plattformar.

   I Sverige är det lagligt att göra parodieringar av ett verk det vill säga "parodiering" - en ny version av ett verk med en egen variation. Flera av mina verk har blivit parodierade och vi kan därför inte sälja de exklusiva rättigheterna till dessa verk utan endast de icke exklusiva rättigheterna dvs att en tredje part kan ha tillgång till variationer av det upphovsrättsliga materialet. Det gör det då möjligt för dig att hitta riktigt bra produkter till ett fyndpris. För vidare läsning om rättigheter rekommenderar vi siten www.wipo.orgOm Webbhandeln: Priser, frakt och leverans. Alla priser är inkl moms med 6% moms för böcker och kurser och 25%moms för uppfinningar och affärsplaner. Jag ger ingen kredit. Två vardagar efter ert köps betalning har gått igenom postas varan från mig till er angivna leverans adress. En standard fraktavgift på minst 74 SEK tillkommer på priserna i webbhandeln. Vara postas med Postnord. Vi levererar varor till alla länder som Postnord kan leverera till inom EU. Ni kan köpa  "Bollen måste fram" i webbhandeln, för priset 35 sek inkl. moms. Webbhandeln är mitt webb-hotells egna webbhandel och ni kan köpa varor med förbetald faktura. Vid upprättande av köpeavtal kan jag om ni så önskar bära alla kostnader för avtalet genomförande. Det finns också en snabbkassa om ni inte vill ange ert momsregistreringsnummer.


Garanti. På grund av att det vi säljer är projekt vars delvisa framgång beror på er som användare  lämnar vi ingen tidsgaranti till någon av våra produkter.  Vi ger en nöjd kundgaranti. d.v.s. är du inte nöjd med ditt köp, berätta det för mig inom en rimlig tid från köpets genomförande, helst inom två veckor, så  kommer vi tillrätta med ditt köp. Jag vill att du skall vara helnöjd med din vara.


Reklamationer. Vid fel i varan tar ni kontakt med oss på returer@bollenmastefram.se så löser vi tillsammans det uppkomna felet. Om felet inte går att lösa har ni möjlighet att få pengarna tillbaka förutsatt att felet på varan är uppenbart.


Returer. Vid alla kontant köp utan köpeavtal har ni 14 dagars ånger och returrätt. Vid er retur mailar ni till E-mail: returer@bollenmastefram.se  för att få pengarna tillbaka och för vår returfraktsedel och bokning av budtransport, vår fraktfirma hämtar  sedan upp varan om ni inte postar varan själv.


Rabatter Om du handlar för över 20000 i webbhandeln får du sedan 5% rabatt på ditt nästa köp.