OM MIG


Företaget är en enskild firma som grundades i namnet Lightbulb 1998. Sedan dess har företaget ägnat sig med konstnärligt syftande audiovisuell produktion inom områden såsom film, Tv och datorgrafik.  Inom grafisk produktion har företaget producerat hemsidan "Dj blue" som var förlaga med färgval och logotyp till facebooks första grafiska profil, vilken nu har ändrats. Jag har även skrivit affärsplanen och gjort grafiken till musikvideo databasen "burningtv.se" som google hade som förlaga när de skapade youtube. Jag skriver mer om det arbetet i artikeln: "När Youtube blev till. Mina bidrag till världens största filmdatabas."

   På senare år har jag kompletterat verksamheten,  design till litteratur och även tekniska ritningar.  Jag skapar uppfinningar, samlar på domäner och publicerar  konstnärliga skrifter i små upplagor, allt återfinns i min webbshop. I författandet så är min inriktning ingenjörens och konstruktörens:  Jag bygger upp, skapar nytt, konstruerar eller formger.KONTAKT


För beställning av bok eller vara, reklamation eller retur.

Vid ert support ärende och förfrågan, svarar vi inom 48 timmar på vardagar.

Support E-mail: support@bollenmastefram.se

Retur E-mail: returer@bollenmastefram.se

Företags Adress

Utvecklingsingenjör, författare

Björn Johansson 

Bruksvägen 3b

64362 Högsjö

BG 322-6008

VAT SE720721933301

Företaget har FA-skattsedel
MECENAT, SPONSOR SÖKES


Jag har under en längre tid arbetat med olika former av ide koncept och produkt utveckling, men jag upplever en svårighet att få finansering för mina egna projekt, därför vänder jag mig nu till dig site besökare. Om du kan tänka dig att bli min mecenat eller sponsor så kan du få flera förstahands optioner på att köpa  alla mina olika ingenjörs och konstprojekt. De nuvarande projekten och de i framtiden kommande konstprojekten. Kontakta mig på admin@bollenmastefram.se så berättar jag mer.


MÖTE


För möte i Vingåker kan jag hyra ett konferensrum vid punkt 3,4  restaurangerna i Vingåker.

För möte i Stockholm kan

jag hyra en konferenslokal vid cenralstation